Susan Walldén

Yin Yoga lærer, MBSR Instruktør, StressCoach & Sygeplejerske

Der er en vej ud af stresstilstanden, og jeg vil elske at støtte dig på din vej tilbage til det liv som dit hjerte kalder på.

Jeg er, og har altid været drevet af, at gøre en positiv forskel for mennesker i svære livssituationer. Jeg vil elske at være den støttende hånd i ryggen i din proces fra stressramt til at genfinde dine ressourcer og bevæge dig tilbage til et liv med indre stabilitet, overskud, glæde, ro og balance.

Vi kan alle miste fodfæstet og vi kan alle have brug for støtte til at lande på benene igen – støtte til at hele både fysisk og mentalt.

Jeg deler på mine forløb viden, inspiration og helt konkrete værktøjer som vi sammen træner når vi mødes – værktøjer som du kan bruge til igen at skabe et liv i balance.

For mig hænger kroppen og sindet uløseligt sammen og det afspejler sig også i mine forløb. Jeg arbejder holistisk hvilket betyder at vi i mine forløb arbejder med både krop og sind.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig til et liv med balance, øget livsglæde og overskud til det som er vigtigst i dit liv.

Min faglige baggrund

Yin Yogalærer v/Mari Nordstrøm, Sattva Yoga

TAO Yin Yogalærer v/Anemone Yoga & Therapy

MBSR Instruktør (Mindfulness Based Stress Reduction) v/Eve Bengta Lorentzen, Mindfullife.

Mindfulness lærer fra det Engelske .b Mindfulness in School Projekt, London.

Af grunduddannelse er jeg uddannet Sygeplejerske i 1999.

Jeg arbejder deltid som Sundhedskonsulent med stress, angst, depression og kræft indsatser i kommunalt regi