Tuck Toe arbejder med at smidiggøre bindevævet fra hæle og hele vejen op langs bagsiden af kroppen og frem til øjenbrynene. Er særdeles effektiv til at udrense kroppen for affaldsstoffer (særligt arbejder den med udrensning af din lever og dine nyrer) Derudover er den effektiv ved udfordringer i fødder og underben, stillingen styrker nattesøvnen og reducerer spændinger i kroppen samt mange andre positive gevinster. Hvis det undervejs i stillingen syder, brænder i fødder og underben er det blot tegn på at du udrenser, detoxer.

Kan være udfordrende at sidde i, men jeg lover, at den er det hele værd.

Sådan gør du – Sæt dig på dine underben med knæ og fødder samlet eller hvis det føles mere behageligt for dig kan du føre knæene ganske let fra hinanden, læn dig lidt frem og underbøj dine tæer så dine fødder kommer i lodret position. Fodballen i underlaget. Ret nu overkrop op, og lad dine sædeknuder lande og hvile mod dine hæle. Halebenet søger ind under dig, skuldrene smelter væk fra ørerne og ned på plads. Hænderne hviler på dine lår.

Hvis du ikke kan sidde med sædet mod dine hæle, kan du lægge et fast tæppe, en pude eller andet mellem dine hæle og dit sæde.

Bliv nu siddende her i 1-2 minutter eller så længe du har lyst.