Det er helt naturligt at mærke nervøsitet eller spænding, når vi mennesker skal præstere foran andre mennesker. Det kan være et stort pres, når vi på den måde skal prøves og testes.

En smule nervøsitet op til og under eksamen er faktisk godt, da det kan hjælpe dig til at skærpe din opmærksomhed, fokusere samt motivere dig. Dog kan ubehaget både op til og under eksamen for nogle blive så stort, at det kan hæmme din forberedelse og selve præstationen.

Måske du mærker:

  • Indre uro i kroppen
  • Tristhed
  • Anspændthed i kroppen
  • Ondt i maven
  • Hjertebanken
  • Søvnproblemer
  • Koncentrationsbesvær
  • Bekymringer og katastrofetanker
  • Eller noget helt andet…

Jeg tilbyder eksamensangstforløb hvor du vil opleve at vi sammen praktiserer forskellige tilgange til at skabe ro i nervesystemet, ro i din krop og i dit sind.

Du vil opleve et hjælp til selvhjælpsforløb med let baggrundsteori, men hvor vores absolutte fokus er på at komme fra hovedet og ned i kroppen. Vi vil øve- og bruge vores åndedræt og krop (åndedrætsøvelser, blide kropsøvelser og beroligende yin yogastillinger) som en hjælp til selvberoligelse, og vi vil træne bevidst nærvær ved hjælp af forskellige Mindfulnessøvelser. Alt sammen konkrete redskaber som kan hjælpe dig til bedre søvn, ro i kroppen og hovedet, større overblik og klarhed. Både i din hverdag op til eksamen, i pressede situationer og i selve eksamenssituationen.

Forløbet er individuelt og tager naturligvis udgangspunkt i hvor du er lige nu og hvilke ønsker og behov, du har.

Jeg anbefaler, at du starter op på kurset senest 1,5 måned inden eksamen, så du har tid til at øve de redskaber du lærer.

Vi mødes 4 gange (onsdage) af 60 minutters varighed

Pris 2.000 kr. (incl. materialer)

Hvis du har lyst supplerer jeg gerne hver seance med at sætte en lille ørepres nål i hver øre (på Shen Men punktet som betyder Sjælens port) Lindrer stress, angst, uro, søvnløshed – er meget beroligende.

Det er muligt at lave forløbet som et gruppeforløb hvis I er flere som ønsker at deltage sammen (kontakt mig for tid og pris). Ligeledes er det muligt at afholde i naturen – f.eks i Boserup Skov.

Forløbet afholdes hos Ro´s Kilde Helsecenter
Vindingevej 34, Roskilde

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Hilsner Susan