Ro i krop & sind er et 8 ugers individuelt forløb (eller gruppe hvis I er flere som ønsker forløbet sammen) med stresshåndtering hvor du vil opleve at vi sammen praktiserer forskellige tilgange til at skabe ro i nervesystemet, ro i krop & sind.

Måske du kan genkende dig selv:

  • Du kæmper for at mærke dig selv og hvad du har brug for
  • Din krop “larmer” med uforklarlige symptomer
  • Du drømmer om at sove bedre
  • Du løber afsted i hamsterhjulet uden at have dig selv med
  • Du ønsker at slippe følelsen af indre uro, tankemylder, katastrofetanker og bekymringer
  • Du ønsker at leve livet hver dag – ikke at skulle overleve til næste weekend – næste ferie – næste…
  • Du længes efter at prioritere DIG
  • Eller noget helt andet

Kan du nikke ja til noget af ovenstående, så kan forløbet “Ro i krop & sind” måske være noget for dig.

Du vil opleve et hjælp til selvhjælpsforløb med let baggrundsteori hvor vores absolutte fokus er på at komme fra hovedet og ned i kroppen, komme hjem til os selv. Vi vil øve- og bruge åndedrættet og kroppen som en hjælp til selvberoligelse, og vi vil træne bevidst nærvær ved hjælp af forskellige Mindfulnessøvelser.

Derudover kan du på forløbet forvente, at vi sammen kigger på det som er allervigtigst for dig hvis du lytter helt ind i dit hjerte. At arbejde med at synliggøre dine livsværdier kan være en stor hjælp til at komme mere hjem til dig selv hvis du ikke er der i dit liv hvor der er godt for dig at være.

Vi vil i forløbet arbejde med forskellige temaer som alle kan relateres til at mærke stress, angst og ubalance. Vi tager naturligvis udgangspunkt i hvad du har brug for og hvordan du bedst muligt passer på dig selv i forhold til at forebygge, restituere og hele.

Hvis du har lyst supplerer jeg gerne hver seance med at sætte en lille ørepres nål i hver øre (på Shen Men punktet som betyder Sjælens port) Lindrer stress, angst, uro, søvnløshed – er meget beroligende.

Det er muligt at lave forløbet som et gruppeforløb hvis I er flere som ønsker at deltage sammen (kontakt mig for tid og pris). Ligeledes er det muligt at afholde i naturen – f.eks i Boserup Skov.

Vi mødes en gang ugentligt (onsdage) af 60 minutters varighed

Booker du dit individuelle forløb inden 1.6.24 får du forløbet til kr. 3.395,-
Herefter er prisen kr. 3.995,-

Forløbet afholdes hos:

Ro´s Kilde Helsecenter
Vindingevej 34, Roskilde eller

Hønsinge Lyng, Vig

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Hilsner Susan