Har du stress og uro i kroppen, kan jeg virkelig anbefale denne rysteøvelse, hvor vi simpelthen ryster stress, angst, uro og hvad du ellers har brug for at slippe, ud af kroppen, ud af sindet.

Sådan gør du – Find et behageligt sted hvor du kan ligge i fred og ro uden at blive forstyrret. Måske du ligger på en yogamåtte eller et tæppe, du skal gerne have fast underlag under dig. Find så ind på ryggen, træk nakken lang, hagen en anelse ind. Arme hvilende langs siden af din krop. Og så bare lige ligge her et øjeblik, sanse din krop, mærke efter hvad du har brug for at slippe.

Ret så din opmærksomhed til dine fødder og vip nu dine fødder frem og tilbage i et passende tempo således at du har en fornemmelse af at du ryster hele kroppen. Indånd gennem næsen og udånd gennem mund med et suk, igen og igen. Giv på dine udåndinger mere og mere slip på stress, uro, angst – hvad end du har brug for at slippe.

Ryst gerne 2-3 minutter eller så længe du lyster, giv derefter slip på øvelsen og ret din fulde opmærksomhed til din krop. Opmærksomhed til toppen af hovedet, nakken, rygsøjlen, lænden, dine arme og ben – ansigtet, brystet, maven – hele bagsiden af kroppen, hele forsiden af kroppen afspændt, blød, tung og helt afslappet.

Tryk på linket og du kan se øvelsen

IMG_2613