image


Rigtig godt Nytår til dig

 

Årsskiftet er ofte tidspunktet hvor vi hver især kigger tilbage på året som er gået, og samtidig for mange af os tidspunktet hvor vi laver Nytårsforsætter om hvad vi vil/ikke vil, ønsker/ikke ønsker i vores liv. “Jeg vil ikke spise sukker”, “jeg vil starte med at løbe”, “jeg ønsker at ændre mit liv” måske du kender det ?

I stedet for at lave en masse Nytårsforsætter for mig selv som jeg alligevel ikke får levet efter, har jeg besluttet mig for at mit 2016 blot skal handle om at nyde mit liv. Gøre endnu mere af det som gør mig glad. Jeg vil dvæle ved- og prioritere alle de ting i mit liv som bringer mig glæde. Jeg vil tillade mig selv at stoppe op og bare nyde alle de små og store helt fantastiske begivenheder som er der hele tiden når blot jeg er opmærksom. Solen som står op, et smil, et kram, en hjælpsom kollega, mine børn, havet, skoven, duften af regn, yoga, meditation, duften af blomster…kan allerede mærke at 2016 bliver et fantastisk år.

Hvad skal dit år fyldes med ?

Månedens øvelse er denne korte guidede meditation “Ånderummet” som er rigtig god når vi har brug for at grounde os selv, mærke os selv, samle og stilne vores ofte adspredte sind og komme tilstede her og nu. Når vi er tilstede i vores liv som det former sig fra øjeblik til øjeblik bliver vi mere opmærksomme på miraklerne og alle de fantastiske begivenheder som hele tiden sker lige for næsen af os, men som vi måske ikke ser fordi vi slet ikke er tilstede i nuet.

 


Brug gerne denne praksis så ofte som du har brug for i løbet af dagen til at centrere dig og komme tilstede i nuet.

Hvis du har lyst til at arbejde med at blive bedre til at leve i nuet, afholder jeg Mindfulness Nytårs Workshop d. 4. Februar kl. 18.30 – måske du har lyst til at være med. Se gerne mere på www.susanwallden.dk

Med disse ord vil jeg blot ønske dig et fantastisk dejligt Nytår fyldt med kærlighed, glæde, nærvær og magi.

Kærligst Susan