Efterårs Yin Yoga – denne klasse er en ud af fem klasser hvor vi ud fra de enkelte årstider arbejder med kroppens tilhørende organer & meridianbaner. Ifølge Traditionel Kinesisk Medicin støtter vi således krop & sind gennem årstidernes skiften til balance og dermed forebyggelse af sygdom.

På denne klasse inviteres du til 2 timers afstressende, nærende, beroligende Yin Yoga med fokus på efteråret og elementet metal. Når vi arbejder med efterårs energien har vi fokus på at rense ud i vores liv, slippe det som ikke gør os godt og dermed skabe plads til nyt.

Ifølge Traditionel Kinesisk Medicin, TCM – er efteråret forbundet med metalelementet og lunge-tyktarm meridianerne. Du vil derfor blive guidet gennem en sekvens af lækre, blide Yin stræk der stimulerer flowet af Qi, livsenergi gennem lunge & tyktarm meridianerne med formålet at opløse stagnationer samt udrense, detoxe krop & sind.

Vi starter klassen med en guidet Mindfulness meditation & forbinder os med vores åndedræt & krop. Afslutningsvis guides du ind i Savasana.

Yin Yoga er en rolig, indadvendt praksis med fokus på det meditative. De siddende & liggende stillinger holdes i 3-5 minutter. Yin Yoga tager afsæt i Traditionel Kinesisk Medicin & adskiller sig fra andre yogaformer ved at have fokus på smidighed & hydrering af bindevævet fremfor muskelstyrke.

Kom med & mærk magien på egen krop. Alle kan være med.

Efter klassen serveres Ingefærshot & udrensende urtete.

Afholdes i Roskilde – send mig en besked hvis du ønsker at være med.

Pris 240,- kr. pr. klasse

Ønsker du at tilmelde dig alle 5 klasser samlet er prisen ialt 1.100,- kr.