Susan Walldén

Yin Yoga lærer, MBSR Instruktør, StressCoach & Sygeplejerske

Jeg hjælper og støtter mennesker til at opnå et liv med indre stabilitet, glæde, ro og balance

Jeg hjælper stressramte tilbage til et liv uden stress, så livet kan leves med indre stabilitet, livsglæde, ro og overskud til det der er vigtigt for den enkelte – Det gør jeg ved at tilbyde Yin Yoga, Stresscoaching & Mindfulness

Jeg tilbyder både individuelle forløb, gruppeforløb, workshops. Se på mine forskellige kurser og se om noget taler til dig.

Man behøver på ingen måde at have stress inde på livet for at deltage på mine kurser, mange deltager uden at være stressramte og får rigtig meget med sig.

For mig hænger kroppen og sindet uløseligt sammen og det afspejler sig også i mine kurser/forløb. Jeg arbejder holistisk hvilket betyder at vi i mine forløb arbejder med både krop og sind.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og hjælpe dig til et liv med balance, ro, øget livsglæde og overskud til det som er vigtigst i dit liv.

Kærlig hilsen Susan

Min faglige baggrund

Yin Yogalærer v/Mari Nordstrøm, Sattva Yoga

MBSR Instruktør (Mindfulness Based Stress Reduction) v/Eve Bengta Lorentzen og Robert Jørgensen, Mindfullife.

Jeg er endvidere Mindfulness lærer fra det Engelske .b Mindfulness in School Projekt, London.

Mindfulness Instruktør fra Sussanne Wexøe

Børneyoga kursus fra Yogarollinger v/Helle Nissen

Derudover er jeg uddannet LifeCoach fra Mindjuice, Certificeret StressCoach fra Imaginnow samt Instruktør i Psykisk Førstehjælp v/Psykiatrifonden.

Af grunduddannelse er jeg uddannet Sygeplejerske i 1999.

Udover ovenstående har jeg løbende dygtiggjort mig ved at deltage i diverse Mindfulness kurser, retreats, stilhedsretreats og workshops omkring Mindfulness/MBSR. Bl.a. ved Cand.psych. Uffe Damborg, Eve Bengta Lorenzen samt Lone Fjordback.

Jeg arbejder deltid som Sundhedskonsulent med stress, angst og depression indsatser i kommunalt regi