Yin Yoga Efterår d. 27. Oktober kl. 15.00 – 17.00

På denne workshop inviteres du til 2 timers fordybende, nærende, beroligende Yin Yoga med fokus på efteråret &  lunge-tyktarms meridianerne.

Jeg guider dig gennem en afstressende Yin Yoga sekvens krydret med enkelte Restorative stillinger med fokus på at berolige nervesystemet. Vi starter klassen med en guidet Mindfulness meditation & forbinder os med vores åndedræt & krop. Herefter fortsætter vi med lækre, blide Yin stræk der åbner, afspænder og stimulerer flowet af Qi, livsenergi gennem bindevævet og meridianbanerne således at blokeringer, stagnationer såvel fysiske som mentale smelter, opløses. Vi arbejder gennem klassen med at slippe det som ikke længere gavner os, gør os godt, således at vi kan skabe plads til nyt. Afslutningsvis guides du ind i en længere Savasana.

Yin Yoga er en rolig & indadvendt praksis med fokus på det meditative. De siddende & liggende stillinger holdes i 3-5 minutter. Yin Yoga tager afsæt i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) & adskiller sig fra andre yogaformer ved at have fokus på smidighed & hydrering af bindevævet fremfor muskelstyrke.

Yin Yoga kan virke yderst beroligende på nervesystemet & kan medvirke til at afhjælpe stress/overbelastning & medføre forøget ro & balance.

Kom med, giv slip & mærk magien på egen krop.

Efter klassen serveres Ingefærshot samt udrensende urtete.

Afholdes hos Ro’s kilde Helsecenter, Vindingevej 34, Roskilde

Pris 275,- kr