Har du lyst til at mærke hvad Yin Yoga kan gøre for din krop og dit sind ?

Flere skønne yogier på mit nuværende forløb har ønsket at deltage i flere klasser, og vi udvider derfor forløbet med 6 klasser således at der er masser af skøn Yin Yoga frem til Jul.

Har du også lyst til at mærke hvad Yin Yoga kan gøre for din krop og dit sind, så kom og vær med uanset om du er nybegynder eller erfaren – alle kan være med.

På disse 6 klasser kombinerer vi det bedste fra Yin Yoga og Mindfulness. Du bliver guidet ind i Yogastillinger, udvalgte åndedrætsteknikker samt Mindfulness meditation som sammen bidrager til at berolige, balancere nervesystemet,

Yin Yoga er stille meditativ Yoga hvor du typisk bliver i de enkelte stillinger i 3-5 minutter. Vi arbejder med bindevævet, meridianbanerne samt energiflowet i kroppen. Du vil opleve forskellige temaer og fokusområder fra gang til gang. Yin Yoga er skøn og blid balancering og genopladning af krop og sind.

Torsdage kl. 19.30 – 21.00

Start d. 7. November – slut d. 19. December (ingen undervisning d. 28. November)

Pris for alle 6 gange 750,- kr.

Klasserne som er for alle, afholdes i Roskilde.

Har du lyst til torsdage med balancerende Yin Yoga, udrensende urtete & Ingefærshots, så kontakt mig gerne på telefon 51748299 eller send mig en besked her fra siden.

Mange hilsner Susan