2020 uden stress ? Ønsker du et liv med ro, nærvær, indre balance og glæde ? Så tilmeld dig mit næste 8 ugers stresshåndtering og selvforkælelses forløb.

8 ugers Mindfulness og stresshåndteringsforløb inspireret af- og med elementer fra det klassiske MBSR program (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) Dette forløb er til dig som er eller har været stresset, dig som ønsker at forebygge at du ender i stressfælden igen og dig som er nysgerrig på hvad Mindfulness og stress er.

At leve dit liv med Mindfulness som en naturlig del kan give dig forøget nærvær, indre ro, øget livsglæde, fysisk og mental afslapning, øget evne til at håndtere pres, reduktion af og forebyggelse af stress og angst symptomer samt mange andre positive sundhedsgevinster.

Vi træner udfra grundprincipperne i Mindfulness og du vil blive introduceret til hvad Mindfulness er, samt trænet i forskellige åndedrætsøvelser og meditationer (siddende, gående, liggende) Du vil få viden om stressteori, samt hvad du selv kan gøre for at forebygge stress og ubalance i dit liv. Du vil få adgang til mine guidede mindfulness øvelser, som hjælper dig til at koble af mentalt og som kan støtte dig i din praksis mellem mødegangene. For optimalt udbytte vil jeg invitere til at du mellem hver mødegang arbejder hjemme med de forskellige praksis og andet let hjemmearbejde.

Vi vil ved hver mødegang forkæle os selv med en friskpresset juice som booster vores krop med vitalitet, energi og styrke. Vi giver vores krop en “intravenøs” immunstyrkende optankning af vitaminer, mineraler og antioxidanter. Opskrifter på de forskellige juices vil blive udleveret.

Kort sagt vil dette forløb være pleje af både krop og sind – et pusterum med alene tid til dig.

Næste forløb i Roskilde – kontakt mig venligst for næste opstarts dato.

Pris kr. 1.495,-

Du kan tilmelde dig på mail susan@susanwallden.dk, telefon 51748299 eller skriv i kommentarfeltet på min hjemmeside.